Dolinšek transport d.o.o., Ižanska cesta 412, 1000 Ljubljana

RUŠITVENA DELA

Kvalitetna izvedba rušitvenih del s strokovnim pristopom

Podjetje Dolinšek transport nudi rušenje vseh vrst objektov. Lastna  oprema nam omogoča hitro in kakovostno opravljena rušitvena dela. Na voljo imamo najsodobnejše priključke, kateri nam omogočajo zmanjševanje emisije hrupa v okolje ter rušilne klešče za sortiranje gradbenih odpadkov.

Pri delu skrbimo za okolje

Na okolju prijazen način poskrbimo za primerno odstranitev in odvoz gradbenih odpadkov, ki jih predamo ustreznim predelovalcem oz. deponijam.


Pri večjih projektih za predelavo gradbenih odpadkov na gradbišču uporabimo tudi mobilno drobilno enoto, za katero imamo vsa potrebna okoljevarstvena dovoljenja.

Učinkovito in odgovorno izvajanje storitev

Pri sodelovanju z naročniki vedno iščemo rešitve, ki so učinkovite in stroškovno optimirane. Preudarno načrtovanje, strokovno svetovanje, vrhunsko vodenje, natančen nadzor in profesionalna izvedba so ključ do naše odličnosti in zadovoljstva naše sleherne stranke.

Celovit pristop k projektu

Vsakemu našemu projektu se maksimalno posvetimo in poskrbimo za celovito rešitev – s konkretnimi nasveti in predlogi. Naš edinstven pristop združuje vse faze za učinkovito izvedbo tudi najbolj zahtevnih gradbenih projektov.

0 +
let izkušenj
0 +
izvedenih projektov
0 +
vozil v strojnem
avto parku
0 %
zanesljivost in
korektnost

Reference

Call Now Button