Dolinšek transport d.o.o., Ižanska cesta 412, 1000 Ljubljana

AVTODVIGALA

Varne, strokovne in zanesljive storitve z avtodvigali

Pri podjetju Dolinšek transport zagotavljamo strokovne prevoze s tovornimi vozili z montirano hidravlično dvižno roko – dvigalom. Mobilna dvigala (avtodvigala) so v splošnem pomenu visoko zmogljivi hidravlični stroji, ki se uporabljajo za različne namene. Avtodvigala se uporabljajo na gradbiščih, pri montažah ali demontažah raznih betonskih in kovinskih konstrukcij.

Enostaven transport bremena brez dodatnih strojev

Z njihovo pomočjo lahko tovor samostojno nakladamo, prevažamo in razkladamo na želeno mesto. Tovorno vozilo, ki ima nadgrajeno dvigalo omogoča transport bremena, razkladanje in nakladanje, brez angažiranja dodatnih strojev in naprav.

 

Dodatno nudimo tudi storitve za delo na višini z dvižno košaro ter transport s prikolico.

Izkušnje in sodobna oprema za zahtevne izzive

S pomočjo sodobnih avtodvigal (hidravličnih strojev) in dolgoletnih izkušenj, lahko uspešno rešujemo tudi najbolj zahtevne izzive, kot npr:

Pri organizaciji in izvajanju zemeljskih del dajemo največji poudarek tehnični ustreznosti, tehnološkim pristopom, pridobivanju ustreznih dovoljenj in pravnim podlagam ter osnovnim zakonitostim izvajanja zemeljskih del.

Naše prednosti

Prednosti, ki jih nudimo našim naročnikom so:

Celovit pristop k projektu

Vsakemu našemu projektu se maksimalno posvetimo in poskrbimo za celovito rešitev – s konkretnimi nasveti in predlogi. Naš edinstven pristop združuje vse faze za učinkovito izvedbo tudi najbolj zahtevnih gradbenih projektov.

0 +
let izkušenj
0 +
izvedenih projektov
0 +
vozil v strojnem
avto parku
0 %
zanesljivost in
korektnost

Reference

Vas zanima več?

Želite več informacij?

Call Now Button